( 3) Småbørn

Småbørn 2-4 år.

Leg og samvær mellem barn og forældre. Undervisningen foregår gennem fælles aktiviteter. Børnene svømmer fra kant til kant. Børnene vil blive udfordret på deres individuelle niveau. I/du vil i samarbejde med træneren udfordre børnene og arbejde henimod at gøre dem selvstændige i vandet.

Tilvænningsøvelserne tager udgangspunkt i de fire grundfærdigheder (jvf. ”Moderne Svømning”):
  1. Elementskift (at skifte kontrolleret fra et element til et andet i forbindelse med vandaktivitet)
  2. Vejrtrækning (at have effektiv vejrtrækning i forbindelse med vandaktivitet)
  3. Balance (at kunne opretholde balancen i forbindelse med vandaktivitet)
  4. Bevægelse (at foretage bevægelse med henblik på at skabe fremdrift eller rotation i forbindelse med vandaktivitet)
Hvis begge forældre ønsker at være i vandet samtidig med deres barn, så kontakt os på rodekro.svommeklub@gmail.com mht. betaling (Kr. 200,-) og tilmelding af den ekstra forældre.
16.08.2020
30.05.2021