(35) Familiesvømning
Opret en profil eller log ind

Familiesvømning

Man får mulighed for at lære andre familier at kende gennem aktiviteter i vandet. På holdet skabes aktiviteter på tværs af alder både for børn og voksne. Tilknyttet holdet er en træner, som underviser i udvalgte aktiviteter.

På familiesvømning vil der blive undervist i: udspring, stilarter, motoriske øvelser og lege. Igennem motoriske øvelser og lege indlæres stilarter. Ofte arrangeres der vandboldspil af forskellige arter som f.eks.: vandpolo, vandfodbold, volleybold m.m. Både varmtvandsbassinet samt det store bassin kan benyttes.

Aktiviteterne i bassinerne tilpasses deltagernes alder, behov og ønsker.

Prisen gælder pr. husstand.

Opret profiler på ALLE de personer, der skal deltage: Tilmeld én (myndig) person til holdet og foretag betalingen. Send navnene på de øvrige personer til rodekro.svommeklub@gmail.com, så sørger vi for, at også disse personer bliver tilmeldt holdet.
Begge bassiner
13.08.2018
Tid/Sted
Mandag 19:00-19:40 Rødekro svømmehal, Varmt vand Mandag 19:00-19:40 Rødekro svømmehal, Store Bassin