(25) Talent
Opret en profil eller log ind

Talent (Søløverne)

Der forventes, at forældrene i et vist omfang hjælper til mht. kørsel og tidtagning i forbindelse med stævner mv. Der er én gang årligt et forældremøde, hvor man får informationer om holdet og dets årlige aktiviteter.

Svømmerne er, så vidt det er muligt, forpligtet til at deltage i alle relevante stævner. Rødekro Svømmeklub dækker normalt udgifter til svømmernes startgebyr ved stævner. Dog bortfalder denne dækning ved ikke rettidigt afbud eller udeblivelse fra tilmeldte starter, og svømmeren vil i dette tilfælde blive afkrævet egenbetaling til dækning af gebyrer for sine tilmeldte starter.

Det forventes, at svømmerne benytter svømmebriller og badehætte. Der er i træningen meget fokus på alle stilarter, startspring og vendinger. Svømmerne skal prøve forskellige træningsmetoder i grov form: teknik-, langdistance- og sprint-træning. Der arbejdes både med og uden hjælpemidler i træningen. Der forventes, at svømmerne udviser disciplin i forhold til træningen, undervisning og fremmøde.

I træningen arbejdes der fortsat ud fra de 4 grundfærdigheder (jvf. ”Moderne Svømning”):
  1. Elementskift (at skifte kontrolleret fra et element til et andet i forbindelse med vandaktivitet)
  2. Vejrtrækning (at have effektiv vejrtrækning i forbindelse med vandaktivitet)
  3. Balance (at kunne opretholde balancen i forbindelse med vandaktivitet)
  4. Bevægelse (at foretage bevægelse med henblik på at skabe fremdrift eller rotation i forbindelse med vandaktivitet)
Oprykning til Konkurrence (Delfiner)
12.08.2018
19.05.2019
Tid/Sted
Torsdag 16:20-17:00 Rødekro svømmehal, Store Bassin Søndag 11:30-12:10 Rødekro svømmehal, Store Bassin
25% rabat fratrukket.

Evt. kommentar til tilmelding